BOSDUVEL HALLOWEEN NIGHTBIKE

BZET de Bosduvels organiseert dit jaar voor het eerst de Bosduvel Halloween Nightbike. Een mountainbike tocht in het donker met het thema Halloween.

Dit jaar wordt deze gehouden op zaterdag 4 november.

De start is tussen 19:00 en 19:30 bij de scouting Lieshout - Mariahout te Lieshout. De deelnemers zorgen zelf voor verlichting op helm en of stuur. Daar beginnen de deelnemers aan een nachtelijke rit van ongeveer 35 km door de bossen rondom Mariahout. Onderweg kom je verschillende stukken parcours tegen met spectaculaire hindernissen. 

Na afloop krijg je bij inlevering van het fietslabel nog een gratis consumptie. Bij het kampvuur kan nog gezellig worden na gekletst. Voor degene met de mooist verlichte fiets hebben we nog een leuke prijs.

Locatie: Scouting, de Herendijk 7, Lieshout

De route is binnenkort op GPX te downloaden op de site.

Deze route is na afloop niet meer na te fietsen omdat de route over privé gronden loopt.

Bedankje Fietsspektakel 2017

Op zondag 28 mei is alweer voor de 10de het Fietsspektakel georganiseerd door “BZET de Bosduvels” uit Mariahout. Het evenement vond plaats in Mariahout en omgeving. De routes met diverse afstanden voor racefietsers, mountainbikers en toerfietsers waren op zaterdag onder tropische temperaturen uitgezet door de vrijwilligers binnen de club.

Op zondagmorgen 07:30 stonden de eerste deelnemers klaar om in te schrijven dit omdat de weersvoorspelling +30gr aangaf. Ondanks meerdere fietsevenementen in de buurt zijn er toch 270 deelnemers op het Fietsspektakel afgekomen. De deelnemers waren enthousiast over de routes en het aanbod bij de pauze plek.

Helaas trok er rond 09:30 een lokale onweersbui over die ervoor zorgde dat er bij diverse deelnemers getwijfeld werdt over wel of niet starten. Nadat de bui was over getrokken begon de zon weer te schijnen en liep de temperatuur weer snel op.

Bij de Oranjebar in Mariahout, het eindpunt van de routes kon men bijkomen onder het genot van de gratis consumptie welke bij de inschrijving was inbegrepen.

Graag willen we dan ook alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun bijdrage ook willen we de deelnemers bedanken voor hun komst naar dit mooie event.

Misschien zien we elkaar op het volgende evenement dat door de club wordt georganiseerd.

Bestuur “BZET de Bosduvels”

Foto's Fietsspektakel 2017

Door: Daphne van Leuken Fotografie

Laatste nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over BZET de bosduvels

Lees meer

Fietsspektakel 2017

Hier vind je alle informatie over het fietsspektakel 2017.

Lees meer

Leden login